Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 10:19 am | |
| Pretēji iepriekš izteiktajai pārliecībai par spēlēšanu Eiropas čempionātā, Vācijas basketbola līderis Dirks Novikcis atklājis, ka pastāv varbūtība, ka viņam tomēr nāksies izlaist augusta beigās Lietuvā startējošo turnīru.„Pēc garas, ļoti garas sezonas ir jāatpūšas un pēc tam jākļūst stipram nākamajai sezonai. No otras puses – svarīga ir arī izlase, kas pret mani bijusi laba. Esmu pateicis tai, ka pievienošos, lai spēlētu Eiropas čempionātā un palīdzētu izcīnīt ceļazīmi uz Londonas olimpiādi. Tāds ir mans sapnis. Vācijas izlasē ir daudz jaunu spēlētāju, kuri nav spēlējuši olimpiskajās spēlēs. Tieši tāpēc pateicu, ka būšu palīgs jaunajiem piepildīti viņu sapni,” saka Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas čempions Dirks Novickis. Dalasas „Mavericks” līderis nepilnu divu nedēļu laikā kopš titula izcīnīšanas basketbola bumbai nav pieskāries, nedaudz uzspēlējis tenisu, bet pārsvarā atzīmējis uzvaru pasaules spēcīgākajā līgā. Uzbrucējs norāda, ka sarežģījumus spēlēšanai izlasē rada ilgā sezona: „Pēdējos trīs gadus mans mērķis ir bijis spēlēt izlasē, taču nezināju, ka klubā spēlēšu līdz jūnija vidum. Cerēju, bet nekad jau nevar zināt.” Novickis NBA finālsērijas pirmajā spēlē guva kreisās rokas vidējā pirksta savainojumu (cīpslas plīsums), no kura vēl nav pilnībā atguvies. Tāpat vācietim vēl ir klepus, kas ir pirms ceturtās spēles piedzīvotā drudža sekas. Uzbrucējs jokojot teicis, ka ilgā svinēšana un arī „Queens” dziesmas „We Are The Champions” dziedāšana nav palīdzējusi uzlabot situāciju ar klepu. „Skatīsimies, kā mans ķermenis jutīsies, man uz pirksta vēl joprojām ir šina. Tuvāko pāris nedēļu laikā jānovērtē veselības stāvoklis, pēc kura varēs pieņemt prātīgu lēmumu,” piebilda Novickis. Atgādinām, ka Eiropas čempionātā, kas augusta beigās sāksies Lietuvā, Vācijas valstsvienība ielozēta vienā apakšgrupā ar Latviju, Serbiju, Itālija, Izraēlu un Franciju. Latvija ar vāciešiem spēlēs 5. septembrī. Izmantotie resursi: sportacentrs.com Viņš jau pietiekami daudz ir gājis palīgā izlasei, viņam būtu grēks ko pārmest, turklāt sezona izvērtās gara. Un vajag tak Vācijai beidzot pierādīt ka viņi ko spēj arī bez Novicka. |
|
GaisaNāve Oopis

Vecums: 12 Postu skaits: 806 Reputācija: 12 Piereģistrējās: 05.02.11 Dzīvesvieta: Rēzekne
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 11:16 am | |
| Nu vismaz Latvijai vieglāk ;D |
|
T-Rex Administrators

Vecums: 15 Postu skaits: 1777 Reputācija: 56 Piereģistrējās: 06.08.10 Dzīvesvieta: Saldus
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 6:49 pm | |
| Vo tiesi to pasu iedomajos bet labak butu bijis ka vins spele turniira. Ir tapat skaidrs ka musejie neko nepaveiks ar Noviczki vacijas izlase vai bez. Vismaz butu interesanti paskatiities... __________________________  |
|
Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 8:33 pm | |
| Latvija jau no pirmās kārtas off.. Labāk lai kapā vinjs  __________________________
čau. |
|
GaisaNāve Oopis

Vecums: 12 Postu skaits: 806 Reputācija: 12 Piereģistrējās: 05.02.11 Dzīvesvieta: Rēzekne
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 8:34 pm | |
| Nevar nepiekrist Tev,Shafty. Ja uz sievietēm vēl var uzticēties,tad veči ir skaiti zemē metami ;D |
|
T-Rex Administrators

Vecums: 15 Postu skaits: 1777 Reputācija: 56 Piereģistrējās: 06.08.10 Dzīvesvieta: Saldus
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Trešdiena Jūnijs 22, 2011 9:23 pm | |
| | Simple Fan rakstīja: | | Nevar nepiekrist Tev,Shafty. Ja uz sievietēm vēl var uzticēties,tad veči ir skaiti zemē metami ;D |
Nu zinot ka vini katru gau spele: ceriba ir zudusi. :| __________________________  |
|
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Novickis šaubās par spēlēšanu Eiropas čempionātā Ceturtdiena Jūnijs 23, 2011 11:54 am | |
| Ar tādu sastāvu kāds bija 2009. gadā bija jātiek līdz pusfinālam, šogad tās nespīd. :/ |
|