|
| Autors | Ziņojums |
|---|
ginchaaa` Lietotājs
Postu skaits: 5 Reputācija: 0 Piereģistrējās: 06.06.11
 | Tēma: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 4:45 pm | |
| Sveiki, nezinaaju kur mest manu problemu, bet man ir problemas ar 2k11 my player mode Saaku speelet my player mode 4x12min un diezgan labi nospeleeju pirms drafta speles un tiku izvelets 1 rounda ar 11picku laikam ''hornets'', pec tam prasiju lai aizmaina, jo negribeju grust ara CP3 no Hornetiem un tiku partradots uz Magicu Talak jau viss ka parasti, ar katru speli ar vien vairak un vairak minutes deva spelet un beigas jau tiku sakumsastava  Bet tad saakas problemas, ap kkadu divdesmito speli. No sakuma saku spelet un tad tieku lidz 3/4 un spele uzmetas melns ekrans un viss apstajas, protams domaju nekas traks, restarteju pc un atkal nakoshaja spelee taa pati problema. Praktiski ar mokam tagad speleeju un ceru ka my player mode neuzkarsies. Ja labi var nospelet divas speles pec kartas un nekas nenotiek, bet tresajaa noteikti uzkarsies un bus melnis ekrans  esmu ticis lidz 36 spelei, bet man jau z* ka taa uzkaras  varbut kads zin kas pa vainu? Vaig kadu patchu? iisti nezinu kam prasiit, un nekur normalu informaciju ar nevareeja atrast  Tatad siikumaa, mana problema ir tada, ka my player mode man karas augshaa speelu laikaa  paldies par atsauciibu jau ieprieks, ceru kaads izpalidzes p.s piedodat par sii teksta rakstisanu, jo nestraada garumzimes un rakstit ar taa isti neprotu  |
|
 | |
Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 5:32 pm | |
| mh.. Tev bija kkas likts pa virsu spēlē?? Kaut tas pats rosters.. __________________________
čau. |
|
 | |
bonkers Lietotājs

Vecums: 14 Postu skaits: 344 Reputācija: 25 Piereģistrējās: 08.07.10 Dzīvesvieta: Kandava
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 5:59 pm | |
| moškāaa videokarte __________________________  |
|
 | |
ginchaaa` Lietotājs
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 6:53 pm | |
| Likts nav nekas pa virsu, viss ir originaals  zinu, ka citiem ir taa problema uz xboxa, bet man ir tiesi uz PC. Vnkarshi nem un uzkaras, un lidz rudenim gaidiit 2k12 negribas  PC ir pilniigi jauns, visas speles iet bez nekaadaam problemam, iznemot tikai nba2k.... Kaa Juus domajat, ar kaada patcha uzlikshanu tas varetu pazust? vai Jums nevienam nav bijusi tada kjibele? |
|
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 8:31 pm | |
| ēm.. cik liela video karte? __________________________
čau. |
|
 | |
ginchaaa` Lietotājs
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 9:44 pm | |
| 3ghz PC Ram 3200mb, Video karte GTS 450. DOmaju visaam prasiibam atbilst. Sorry par postosanu |
|
 | |
GaisaNāve Oopis

Vecums: 12 Postu skaits: 806 Reputācija: 12 Piereģistrējās: 05.02.11 Dzīvesvieta: Rēzekne
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 10:01 pm | |
| Izmēģini šeit : | Spoiler: | | | http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ |
|
|
 | |
ginchaaa` Lietotājs
 | Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Trešdiena Jūnijs 29, 2011 10:31 pm | |
| Viss ir paseed |
|
 | |
ginchaaa` Lietotājs
 | |
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: Sveiki, mana problema :) Ceturtdiena Jūnijs 30, 2011 1:22 pm | |
| Netaisi dubultpostu, bet postot vari droši, hah.. Un itkaa viss ok ir.  __________________________
čau. |
|
 | |
|