Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: Shafty iesaka noklausīties. Pirmdiena Jūlijs 18, 2011 5:14 pm | |
| Sveiki! Tātad. Šeit likšu tādus kā topiņus,kuras dziesmas Jums ieteiktu noklausīties. Un šodien sākšu ar pagājušās nedēļas TOP-10 (dziesmas,kuras daudz klausījos) 10 - vietā. - agrāk šo dziesmu ļoti bieži klausījos,bet nu tagad mazāk,jo esmu vairāk sācis klausīties ātrāka tipa dziesmas un hip-hop/RnB.9 - vietā. - gandrīz to pašu var teikt par šo dziesmu,bet tagad viņu klausoties sāk besīt. 8 - vietā. - vēl viens Jedward bet forša dziesma,lipīga. 7 - vietā. - kārtēja Eirovīzijas dziesma piedziedājums patīk,he. 6 - vietā. - "Labrīt,lecu laukā no gultas.." Lipīga dziesma,un forša. Lielais piecinieks. 5 - vietā. - Mierīga,lēna,forša dziesma.. 4 - vietā. - Paldies Zīlītei par foršo dziesmu,he. LIELAIS TOP-3. (3 - vietā) - iepatikās. 2 - vietā. - dziesmas vārdi ļoti patīk un liek aizdomāties. PIRMĀ VIETĀ! - Mana mīļākā vasaras dziesma,he. SUPER! Paldies par klausīšanos,lasīšanu un ignorēšanu ;D.  Iespējams daudzas dziesmas jau zināt,esat noklausījušies... Jā.. Vēl klausos katru dienu Grafomānu,Faktu un BLUE ;D  Nākamais TOP's pēc dažām dienām  __________________________
čau. |
|
Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: Re: Shafty iesaka noklausīties. Piektdiena Jūlijs 22, 2011 11:06 am | |
| __________________________
čau. |
|
T-Rex Administrators

Vecums: 15 Postu skaits: 1777 Reputācija: 56 Piereģistrējās: 06.08.10 Dzīvesvieta: Saldus
 | Tēma: Re: Shafty iesaka noklausīties. Piektdiena Jūlijs 22, 2011 11:20 am | |
| O! Lordi ir viena no manām mīļākajām Smagā rocka grupām Man ir visas dziesmas, un es nesaprotu kā var būt tā, ka visas dziesmas ir labas un klausāmas.  __________________________  |
|
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Shafty iesaka noklausīties. Piektdiena Jūlijs 22, 2011 4:38 pm | |
| patīk 1. Grafomāna dziesma.  ;D |
|