| | "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) | |
|
| Autors | Ziņojums |
|---|
Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Svētdena Augusts 29, 2010 11:14 pm | |
| "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz "Nets", "Kings" vai "Wolves"Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) mājaslapas autors Sems Amiko vēsta, ka pēc viņa rīcībā esošās informācijas Denveras "Nuggets" kluba vadība savu zvaigzni Karmelo Entoniju vēlas aizmainīt uz vienu no šīm trim komandām - Ņūdžersijas "Nets", Sakramento "Kings" un Minesotas "Timberwolves"."NBA tuvumā esošie cilvēki runā, ka "Nuggets" mēģinās Karmelo aizmainīt uz vienu no šiem trim klubiem - "Nets", "Kings" vai "Wolves"," raksta Amiko. "The New York Post" agri no rīta rakstīja, ka Ņūdžersijas klubs, kas pēc zināma laika pārcelsies uz Bruklinu (kad tur būs pabeigta jaunā arēna), esot izrādījis lielu interesi. Entonijs dzimis tieši Bruklinā. Par Entonija pakalpojumu iegūšanu sapņo daudzas NBA vienības, tai skaita arī Losandželosas "Clippers", kurai savukārt plus varētu būt tas, ka Entonijs ar sievu vēloties doties uz vietu, kur ir daudz un dažādu izklaides iespēju. Tomēr jāatceras, ka ne jau tikai Entonijs pats izlems, kura būs uzbrucēja nākamā komanda, daudz atkarīgs tieši no "Nuggets" vēlmēm un varēšanas rast kopīgu valodu ar potenciālajiem darījuma partneriem. Resursi: sportacentrs.com iepriekšeji raksti par Entoniju - nbalatvia. Carmelo Anthony nav pārliecināts par spēlešanu Nuggets nākamgad
Visticamāk, Entonijs pametīs "Nuggets"
Karls cer, ka Entonijs paliks Denverā.Viedoklis - lai iet tad nu Kings vai Nets!  labāk Nets, jo iespaidiig intresants būs sastāvs!  __________________________
čau. |
|
 | |
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Svētdena Augusts 29, 2010 11:18 pm | |
| ieteiktu entonijam iet uz Netiem! |
|
 | |
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Svētdena Augusts 29, 2010 11:52 pm | |
| |
|
 | |
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 2:07 am | |
| Jā es tā domāju kad nets šogad rukās nepajokam! |
|
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 1:47 pm | |
| hmm. es gan liktu savādaku starter!  PG - Devin Harris SG - Travis Outlaw ;DD.. SF - Carmelo Antony PF - Derrick Favors C - Brook Lopez __________________________
čau. |
|
 | |
Tomasons Oopis

| |
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 1:50 pm | |
| un 6men, jeb seštaks man būtu Fārmārs!  __________________________
čau. |
|
 | |
Tomasons Oopis

| Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 2:04 pm | |
| | Zalans rakstīja: | un 6men, jeb seštaks man būtu Fārmārs!  |
Jā es redzēju viņš prezentēja savu formu! tu man liekas biji ielicis to bldi offtopica! |
|
 | |
Viesis Viesis
 | |
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 4:35 pm | |
| Harris (?)  un tad PG - Farmar!  __________________________
čau. |
|
 | |
Viesis Viesis
 | |
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) Pirmdiena Augusts 30, 2010 5:05 pm | |
| nu jāā! un ja būs mainja, tad Nets dos vismaz 3.kā minimums spēlētājus!  __________________________
čau. |
|
 | |
Viesis Viesis
 | |
 | |
| | "Nuggets" Entoniju vēlas aizmainīt uz ... (?) | |
|