| | Jesus Shuttlesworth PS darbi | |
|
|
| Autors | Ziņojums |
|---|
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Svētdena Oktobris 10, 2010 10:43 pm | |
| hīīih, paldies visiem, kam patika un par padomiem  nākamreiz centīšos labāku... šaubos vai varētu jau banneri taisīt, jo šinī darbā izmantotas, pēc manām domām, pašas minimālākas PS zināšanas, jo neesmu vēl neko mācījies un neesmu arī īsti iebraucis tajā PS būtībā..drīz brīvlaiks un tad arī domāju kaut ko jaunu pamācīties....tad droši vien būs arī nākamais darbs...hmm ''wallpaper'' :hmm: nezinu vai, mācēšu kaut ko nežēlīgi oriģinālu, bet pa brīvlaiku bik paņemšos ar photošopošanu  šeit laikam likšu arī nākamos darbus... kāds nevarētu ieteikt kādu labu fontu??? tādu ''puff-puff'' , patīkamu, bet piesaistošu?  ā, un par to tekstu...man tas Shuttlesworth vienkārši traucē..tik garš :boogle: , ka nav ne jausmas kur šamo likt  |
|
 | |
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 12:24 am | |
| | Jesus Shuttlesworth rakstīja: | hīīih, paldies visiem, kam patika un par padomiem nākamreiz centīšos labāku... šaubos vai varētu jau banneri taisīt, jo šinī darbā izmantotas, pēc manām domām, pašas minimālākas PS zināšanas, jo neesmu vēl neko mācījies un neesmu arī īsti iebraucis tajā PS būtībā..drīz brīvlaiks un tad arī domāju kaut ko jaunu pamācīties....tad droši vien būs arī nākamais darbs...hmm ''wallpaper'' :hmm: nezinu vai, mācēšu kaut ko nežēlīgi oriģinālu, bet pa brīvlaiku bik paņemšos ar photošopošanu šeit laikam likšu arī nākamos darbus... kāds nevarētu ieteikt kādu labu fontu??? tādu ''puff-puff'' , patīkamu, bet piesaistošu? ā, un par to tekstu...man tas Shuttlesworth vienkārši traucē..tik garš :boogle: , ka nav ne jausmas kur šamo likt  |
Tev ir wp talants! es tev ieteiktu uztaisīt kādu wp.  |
|
 | |
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 11:03 am | |
| Šaubos...tas pirmais darbs tapa tad, kad bija iedvesma..un arī ideja..man vairs nav idejas kā es varētu taisīt, jo nav nedz prasmju, nedz sajēgas kā īsti WP taisīt...  Uztaisīju, taču man galīgi nebija iedvesmas un tāpēc vērtēju 2/10 :( |
|
 | |
Shafty. Administrators

Vecums: 18 Postu skaits: 2530 Reputācija: 120 Piereģistrējās: 16.07.10
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 4:50 pm | |
| __________________________
čau. |
|
 | |
scarface Administrators

Vecums: 20 Postu skaits: 950 Reputācija: 91 Piereģistrējās: 07.07.10 Dzīvesvieta: Preiļi
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 6:38 pm | |
| Man patīk, ja tu izceltu Reju, būtu forši... pamēģini turpmāk pielietot mazliet sharpen edges, un kad taisi caurspīdīgu opacity liec kaut kur 40-60 % lai tomēr vairāk uzsvars ir uz spēlētājiem nevis uz fona + derētu arī smart sharpen uzstatīt lai krāsas ir spilgtākas , 5/10 __________________________  |
|
 | |
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 6:49 pm | |
| Tā, okei, ņemšu vērā....nesen tapa vēl viens darbs... v1 bez teksta [nezinu nevienu labu text effect un kā viņus taisīt]  v2 ar tekstu [vismaz kaut kāds ir]  P.S- to tekstūru es pats taisīju Man šis darbs pašam ir iepaticies, tikai škrobe ar to tekstu.. |
|
 | |
T-Rex Administrators

Vecums: 15 Postu skaits: 1777 Reputācija: 56 Piereģistrējās: 06.08.10 Dzīvesvieta: Saldus
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 7:15 pm | |
| Varēji to APROVED Celtic nelikt! __________________________  |
|
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:12 pm | |
| WoW :boogle:  labs, tik nepatiik tas kreisais,miglainais Allens  (bet tas nu vel sīkums, priekš iesācēja  .. man patiik, labs 9/10 __________________________
čau. |
|
 | |
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:22 pm | |
| |
|
 | |
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:33 pm | |
| | T-Rex rakstīja: | | Varēji to APROVED Celtic nelikt! |
Es ar piekrītu būtu atstājis vnk. Ray Alen, APROVED Celtic visu izjauca bet kopumā labs! |
|
 | |
Shafty. Administrators

| Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:37 pm | |
| |
|
 | |
T-Rex Administrators

Vecums: 15 Postu skaits: 1777 Reputācija: 56 Piereģistrējās: 06.08.10 Dzīvesvieta: Saldus
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Trešdiena Oktobris 13, 2010 8:50 am | |
| Uztaisi ar kādu citu WP arī!  __________________________  |
|
 | |
scarface Administrators

Vecums: 20 Postu skaits: 950 Reputācija: 91 Piereģistrējās: 07.07.10 Dzīvesvieta: Preiļi
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Trešdiena Oktobris 13, 2010 3:23 pm | |
| Teksts ir vnk drausmīgs uz v2, pārējais ir labi, ja nu vienīgi vēl varēji pie lielā Boston uzraksta bik piestrādāt ar clear 6+/10 fontus ka4ā --> šeit <-- P.S vēl viena piezīme - liec lūdzu darbus kā mazbildītes no bildites.lv vai fotohost.lv, savādāk oriģinālizmēros tavi darbi izstaipa forumu  __________________________  |
|
 | |
Viesis Viesis
 | Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Sestdiena Oktobris 16, 2010 4:21 pm | |
| Lūdzu novērtējat manu jaunāko veikumu  ai.. man neiet kaut kas ar tās bildes ielikšanu, tāpēc ielieku linku... Šeit |
|
 | |
T-Rex Administrators

| Tēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi Sestdiena Oktobris 16, 2010 4:57 pm | |
| Nu tāds... 5/10! Nevajadzējo to stūrī Ray'u kas met bumbu! Tas aizsedz to uzrakstu!  __________________________  |
|
 | |
| | Jesus Shuttlesworth PS darbi | |
|