NBA LATVIA
Sveiks!
Ielogojies vai reģistrējies!

Tagad vai Nekad !

SatursSaturs  PortālsPortāls  FAQFAQ  MeklētMeklēt  Lietotāju sarakstsLietotāju saraksts  Lietotāju GrupasLietotāju Grupas  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  
Vēlies sev vietu reklāmas stendā? Sazinies ar portāla administrāciju pa e-pastu nbalatvia.yours@gmail.com vai facebook

Jesus Shuttlesworth PS darbi 5 5 7
Share | 

Jesus Shuttlesworth PS darbi

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down 
Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AutorsZiņojums
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Svētdena Oktobris 10, 2010 10:43 pm

hīīih, paldies visiem, kam patika un par padomiem :) nākamreiz centīšos labāku... šaubos vai varētu jau banneri taisīt, jo šinī darbā izmantotas, pēc manām domām, pašas minimālākas PS zināšanas, jo neesmu vēl neko mācījies un neesmu arī īsti iebraucis tajā PS būtībā..drīz brīvlaiks un tad arī domāju kaut ko jaunu pamācīties....tad droši vien būs arī nākamais darbs...hmm ''wallpaper'' :hmm: nezinu vai, mācēšu kaut ko nežēlīgi oriģinālu, bet pa brīvlaiku bik paņemšos ar photošopošanu :) šeit laikam likšu arī nākamos darbus... kāds nevarētu ieteikt kādu labu fontu??? tādu ''puff-puff'' , patīkamu, bet piesaistošu? Blatnais ā, un par to tekstu...man tas Shuttlesworth vienkārši traucē..tik garš :boogle: , ka nav ne jausmas kur šamo likt Bēdigs
Atpakaļ uz augšu Go down
Tomasons
Oopis

Vecums: 13
Postu skaits: 1502
Reputācija: 58
Piereģistrējās: 07.08.10
Dzīvesvieta: Jelgava

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 12:24 am

Jesus Shuttlesworth rakstīja:
hīīih, paldies visiem, kam patika un par padomiem :) nākamreiz centīšos labāku... šaubos vai varētu jau banneri taisīt, jo šinī darbā izmantotas, pēc manām domām, pašas minimālākas PS zināšanas, jo neesmu vēl neko mācījies un neesmu arī īsti iebraucis tajā PS būtībā..drīz brīvlaiks un tad arī domāju kaut ko jaunu pamācīties....tad droši vien būs arī nākamais darbs...hmm ''wallpaper'' :hmm: nezinu vai, mācēšu kaut ko nežēlīgi oriģinālu, bet pa brīvlaiku bik paņemšos ar photošopošanu :) šeit laikam likšu arī nākamos darbus... kāds nevarētu ieteikt kādu labu fontu??? tādu ''puff-puff'' , patīkamu, bet piesaistošu? Blatnais ā, un par to tekstu...man tas Shuttlesworth vienkārši traucē..tik garš :boogle: , ka nav ne jausmas kur šamo likt Bēdigs

Tev ir wp talants! es tev ieteiktu uztaisīt kādu wp. :)
Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu http://twitter.com/#!/Tomasons10
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 11:03 am

Šaubos...tas pirmais darbs tapa tad, kad bija iedvesma..un arī ideja..man vairs nav idejas kā es varētu taisīt, jo nav nedz prasmju, nedz sajēgas kā īsti WP taisīt...

Uztaisīju, taču man galīgi nebija iedvesmas un tāpēc vērtēju 2/10 :(
Atpakaļ uz augšu Go down
Shafty.
Administrators

Vecums: 18
Postu skaits: 2530
Reputācija: 120
Piereģistrējās: 16.07.10

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 4:50 pm

Text visu sabojā Smiekli Slikts
bet ir ok 2/10 nedoshu, dosh 4+/10 Smiekli ;)

ja vēlies šeit likt savus darbus tad pārdēvē tēmu (raksti savu niku + WP, avatars utt. ;)

čau.

Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu
scarface
Administrators

Vecums: 20
Postu skaits: 950
Reputācija: 91
Piereģistrējās: 07.07.10
Dzīvesvieta: Preiļi

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 6:38 pm

Man patīk, ja tu izceltu Reju, būtu forši...
pamēģini turpmāk pielietot mazliet sharpen edges, un kad taisi caurspīdīgu opacity liec kaut kur 40-60 % lai tomēr vairāk uzsvars ir uz spēlētājiem nevis uz fona + derētu arī smart sharpen uzstatīt lai krāsas ir spilgtākas , 5/10

Viesis

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 6:49 pm

Tā, okei, ņemšu vērā....nesen tapa vēl viens darbs...

v1 bez teksta [nezinu nevienu labu text effect un kā viņus taisīt]

v2 ar tekstu [vismaz kaut kāds ir]

P.S- to tekstūru es pats taisīju :) OK
Man šis darbs pašam ir iepaticies, tikai škrobe ar to tekstu..
Atpakaļ uz augšu Go down
T-Rex
Administrators

Vecums: 15
Postu skaits: 1777
Reputācija: 56
Piereģistrējās: 06.08.10
Dzīvesvieta: Saldus

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 7:15 pm

Varēji to APROVED Celtic nelikt!

Administrators

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:12 pm

WoW :boogle: :)
labs, tik nepatiik tas kreisais,miglainais Allens ;) (bet tas nu vel sīkums, priekš iesācēja ;) ..

man patiik, labs :) OK
9/10 Banāns

čau.

Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:22 pm

Zalans rakstīja:
labs, tik nepatiik tas kreisais,miglainais Allens ;) (bet tas nu vel sīkums, priekš iesācēja ;) ..

9/10 Banāns

uii..paldies...nepatiik? man tiesi likas ka varetu but forsi..izlabosu kadu dienu :)
Atpakaļ uz augšu Go down
Tomasons
Oopis

Vecums: 13
Postu skaits: 1502
Reputācija: 58
Piereģistrējās: 07.08.10
Dzīvesvieta: Jelgava

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:33 pm

T-Rex rakstīja:
Varēji to APROVED Celtic nelikt!

Es ar piekrītu būtu atstājis vnk. Ray Alen, APROVED Celtic visu izjauca bet kopumā labs!
Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu http://twitter.com/#!/Tomasons10
Shafty.
Administrators

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Pirmdiena Oktobris 11, 2010 9:37 pm

Jesus Shuttlesworth rakstīja:
Zalans rakstīja:

9/10 Banāns

uii..paldies...nepatiik? man tiesi likas ka varetu but forsi..izlabosu kadu dienu :)

nu nez, nez.. var palikt, vnk kkā nepatiik tas ka visas (2) bildes forši un skaidri izskatās, bet viena kā saboja Slikts Banāns

čau.

Atpakaļ uz augšu Go down
T-Rex
Administrators

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Trešdiena Oktobris 13, 2010 8:50 am

Uztaisi ar kādu citu WP arī! ;)

Administrators

Vecums: 20
Postu skaits: 950
Reputācija: 91
Piereģistrējās: 07.07.10
Dzīvesvieta: Preiļi

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Trešdiena Oktobris 13, 2010 3:23 pm

Teksts ir vnk drausmīgs uz v2, pārējais ir labi, ja nu vienīgi vēl varēji pie lielā Boston uzraksta bik piestrādāt ar clear 6+/10

fontus ka4ā --> šeit <--

P.S vēl viena piezīme - liec lūdzu darbus kā mazbildītes no bildites.lv vai fotohost.lv, savādāk oriģinālizmēros tavi darbi izstaipa forumu Smiekli

Viesis

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Sestdiena Oktobris 16, 2010 4:21 pm

Lūdzu novērtējat manu jaunāko veikumu :)

ai.. man neiet kaut kas ar tās bildes ielikšanu, tāpēc ielieku linku...

Šeit
Atpakaļ uz augšu Go down
T-Rex
Administrators

PostTēma: Re: Jesus Shuttlesworth PS darbi   Sestdiena Oktobris 16, 2010 4:57 pm

Nu tāds... 5/10! Nevajadzējo to stūrī Ray'u kas met bumbu! Tas aizsedz to uzrakstu! ;)

Jesus Shuttlesworth PS darbi

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu 
Lapa 2 no 13Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Similar topics

-
» Scarface PS darbi