GaisaNāve Oopis

Vecums: 12 Postu skaits: 806 Reputācija: 12 Piereģistrējās: 05.02.11 Dzīvesvieta: Rēzekne
 | Tēma: Dženingsu neuztrauc baumas Sestdiena Jūnijs 11, 2011 12:43 pm | |
| Milvoki "Bucks" saspēles vadītājs Brendons Dženingss ir izteicies, ka viņu neuztraucot baumas, kuras ir parādījušās pēdējā laikā par to, ka viņš varot tikt aizmainīts."Tas mani neuztrauc," par baumām saka Dženingss. "Ja es to nedzirdēšu no komandas ģenerālmenedžera Džona Hamonda vai no kāda cita, kurš ir kluba vadībā, es tam nepievērsīšu uzmanību." Tāpat Brendons atzina, ka šovasar viņu varēs biežāk sastapt Milvokī, nevis Losandželosā - viņa dzimtajā pilsētā. "Es te būšu visu vasaru, tāpēc varēsiet mani bieži sastapt," stāsta Dženingss. "Mans plāns ir dzīvot Milvoki." ņemts no streetslam.lvGribētos lai viņš ietu uz Čikāgu maiņā pret Vatsonu  |
|
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Dženingsu neuztrauc baumas Sestdiena Jūnijs 11, 2011 1:05 pm | |
| hmmm. Varētu doties uz Wizards.  |
|
GaisaNāve Oopis

Vecums: 12 Postu skaits: 806 Reputācija: 12 Piereģistrējās: 05.02.11 Dzīvesvieta: Rēzekne
 | Tēma: Re: Dženingsu neuztrauc baumas Sestdiena Jūnijs 11, 2011 1:11 pm | |
| Nā,tur jau ir Vols + viņiem nebūtu ko dot pretī... |
|
Tomasons Oopis

Vecums: 13 Postu skaits: 1502 Reputācija: 58 Piereģistrējās: 07.08.10 Dzīvesvieta: Jelgava
 | Tēma: Re: Dženingsu neuztrauc baumas Sestdiena Jūnijs 11, 2011 1:51 pm | |
| Nu var jau būt labāku variantu nezinu. |
|